Waarom kopen bij Autoradioplaza?

Waarom kopen bij Autoradioplaza?

Een van de redenen om voor ons te kiezen als het aankomt op je autoradio en toebehoren is omdat wij geen dozen schuivers zijn. Ons team bestaat uit enkel specialisten die echt verstand en kennis hebben over het product wat wordt aangeboden. Wij zijn ook één van de weinigen die zelf de reparatie aan product uitvoert waardoor we het product beter leren kennen. Hierdoor zijn wij ook in staat om aanpassingen te verrichten aan het product. Een aantal voorbeelden:

1. De meeste aanbieders van autoradio met Android besturingssysteem hebben producten met 1 GB werkgeheugen, en 4 Core processor. Dit terwijl wij producten met minimaal 2 GB en een 8 Core processor verkopen. Dit houdt in dat het product wat je bij ons koopt veel sneller en stabieler is. De kans dat het vastloopt tijdens het navigeren of video bekijken is hierdoor aanzienlijk kleiner.

Daarnaast krijg je bij ons meestal ook minimaal 32 GB opslaggeheugen. Dit heb je nodig als je geen Carplay of Android Auto gebruikt en veel apps download op het apparaat.

2. Wij beschikken over een eigen voorraad, wij sturen geen producten op vanuit de leverancier. Alles wat je van ons ontvangt komt uit onze eigen magazijn. Hierdoor beschikken wij over een zeer snelle levertijd.

3. De producten die wij verkopen zijn voorzien van een echt CE keurmerk, onze producten zijn daarom gemaakt voor de Europese markt.

4. Wij verkopen geen 2dehands producten, alle producten die wij verkopen zijn nieuw.

5. Wij werken niet met een tussenpersoon, onze producten komen direct uit de fabriek. Hierdoor zijn wij instaat om kwaliteitseisen te stellen. Wij betalen bijvoorbeeld extra om de producten na de productie allemaal 1 voor 1 te testen. Er wordt dus niet een steekproef uitgevoerd en een paar producten getest na de productie. Door de extra betaling worden alle producten na de productie getest op fouten. Hierdoor krijgen wij ook bijna geen producten terug die defect zijn. De kans dat een klant een defect product krijgt is daarom nog geen 0.01%

6. Je krijgt bij ons de product wat volgens de beschrijving is beschreven en wat aansluit bij de foto zoals dit is afgebeeld. Het is ons opgevallen dat een aantal concurrenten onze beschrijving en foto gebruikt, maar niet hetzelfde product als ons verkopen. Hierdoor krijg je dus niet de product zoals in de beschrijving en op de foto.

7. Wij zijn in staat om voor elk voertuig een product te leveren, ook als dit niet op de website staat.

Zo zijn er nog heel veel voordelen, al zijn dit de belangrijkste voordelen van Autoradioplaza. Dit zijn een aantal punten waar je op kan letten tijdens het aanschaffen van een nieuw product.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.