Retourneren en ruilen

Ben je niet tevreden met je aankoop? Past de bestelde autoradio niet of heb je problemen met de installatie of montage? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen op afstand de installatieprocedure kunnen doorlopen. Als je de verkeerde producten hebt ontvangen of er is een andere reden waarom je niet tevreden bent, neem dan contact op met de klantenservice. We zullen dan kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Wettelijke retourtermijn Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en nog eens 14 dagen om het product te retourneren. Je ontvangt dan het volledige orderbedrag terug. Alleen de kosten voor het terugbrengen van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet het product worden geretourneerd met alle accessoires en, indien mogelijk, in de originele staat en verpakking. Neem contact met ons op via onze e-mail om gebruik te maken van dit recht. Wij betalen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending terug, mits het product in goede orde is ontvangen. Als het product of de verpakking meer beschadigd is dan nodig voor de beoordeling ervan, kunnen we deze waardevermindering in rekening brengen. Zorg er dus voor dat het product zorgvuldig verpakt wordt geretourneerd.

Voorwaarden voor retourneren:

  • Retourzendingen moeten worden aangemeld via e-mail (info@autoradioplaza.com) en moeten door ons worden bevestigd.
  • Het product moet netjes verpakt zijn, zonder gebruikssporen en in originele staat.
  • Originele beschermfolies op schermen mogen niet worden verwijderd.
  • Een retourmelding moet binnen 14 dagen na ontvangst van het product worden ingediend.

Opmerking: In bepaalde gevallen kunnen we een uitzondering maken. Neem daarom altijd eerst contact met ons op.

Verwerking retourzending:

Als aan alle voorwaarden is voldaan en restitutie wordt aangevraagd, ontvang je het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug via de door jou gebruikte betaalmethode. Als niet aan alle voorwaarden is voldaan, nemen we eerst contact met je op.

Retouradres:

Autoradioplaza
Ingenieur Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland

Let op: Vermeld altijd 'Autoradioplaza' op de doos of op het verzendlabel en noteer ook een referentienummer of je bestelnummer op de doos.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.