Over ons

Bij Autoradioplaza kun je terecht voor al jouw autoradio en multimedia benodigdheden! Als je opzoek bent naar autoradio’s, navigatiesystemen en toebehoren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons personeel bestaat uit technische specialisten waardoor wij kunnen garanderen dat onze producten aan hoge eisen voldoen, dus wees gerust in de wetenschap dat elk item dat we verkopen aan strenge kwaliteitscontroles voldoet voordat het bij ons vertrekt.

Door onze ervaring, kennis en het directe contact met de fabrikant leveren wij alleen producten waar wij 100% achter staan. Als wij vinden dat een product niet aan onze eisen voldoet en verbeterd kan worden dan melden wij dit aan onze fabrikant. Onze fabrikant zal er vervolgens voor zorgen dat het product met onze aanpassingen en onze eisen aan ons wordt geleverd. Door deze korte lijntjes kunnen wij de kwaliteit van de producten in ons assortiment blijven garanderen.

Door onze werkwijze en de kwaliteit van onze producten is ons retourpercentage erg laag. Wij staan achter onze producten en geven daarom standaard bij al onze producten een garantie van 2 jaar. Ook bieden wij een omruiltijd aan van 14 dagen mocht het product het toch niet helemaal zijn wat je zocht.

Onze klantenservice
Bij Autoradioplaza staat onze klant altijd op nummer 1. Of je nu al een aankoop bij ons hebt gedaan of opzoek bent naar advies. Wij helpen je graag verder.

Nadat je bij ons een product hebt gekocht en je vragen of opmerkingen hebt over het product dan kun je 24/7 gebruik maken van onze uitstekende klantenservice.

Ook staan wij 24/7 klaar voor klanten die nog geen product bij ons hebben gekocht en hulp nodig hebben bij het maken van een keuze. Wij begrijpen dat het voor sommige klanten lastig kan zijn om een keuze te maken, er zijn namelijk zoveel opties waardoor je het niet meer weet. Ons team van specialisten kunnen je dan een passend advies geven en een product aanbevelen die zij vinden dat het beste bij jouw wensen past. Zo weet je zeker dat je altijd meteen in 1 keer het beste product bestelt en je niet steeds teleurgesteld wordt met je bestelling doordat het niet het product is dat je nodig had.

Heb je een product nodig en heb je niet de tijd om zelf te gaan zoeken, stuur ons via de chat of email een bericht, met de volgende informatie: wat voor product je zoekt en in welk voertuig je het wilt gaan monteren. Wij zullen je dan zo snel mogelijk een gepast aanbod doen nadat onze specialisten grondig naar je aanvraag hebben gekeken.

Ben jij een zakelijke klant die vaker bij ons besteld? Onze vaste zakelijke klanten die vaker bij ons bestellen kunnen in aanmerking komen voor een korting. Neem hiervoor per email contact met onze klantenservice op zodat wij kunnen bekijken of jij hiervoor in aanmerking komt.

De zekerheden van Autoradioplaza:
2 Jaar garantie
14 dagen bedenktijd
Achteraf en in termijnen betalen
Levertijd van 1-2 dagen
Eigen technische dienst
Producten met CE-certificering
Producten geleverd uit eigen voorraad
Uitstekende klantenservice

 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.