Klachten

Hoewel we ons uiterste best doen om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, begrijpen we dat er soms situaties kunnen ontstaan waarin klanten niet tevreden zijn over onze service of een product. Klachten zijn een onvermijdelijk onderdeel van elk bedrijf en kunnen ontstaan door miscommunicatie of problemen waar we geen directe controle over hebben. Soms kunnen klachten zelfs het gevolg zijn van tekortschietende dienstverlening van externe partijen, zoals een pakketbezorger. Niettemin is het onze verantwoordelijkheid om er alles aan te doen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

We hechten enorm veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, en daarom hebben we een speciale afdeling die klachten registreert en er alles aan doet om de klant alsnog tevreden te stellen.

Om deze reden willen we je vragen om contact op te nemen met onze klachtenafdeling, zodat we de kans krijgen om je klacht te behandelen en je te helpen.

We raden je aan om klachten eerst per e-mail bij ons te melden klacht@autoradioplaza.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Als je klacht nog niet elders in behandeling is, staat het je vrij om je klacht in te dienen via het platform van de Europese Unie.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.